EMC

Reviste Medicale

Decembrie 03, 2019

Buna ziua,

Va multumim pentru ca ne oferiti oportunitatea de a va prezenta revistele medicale publicate de Editura Medicala Amaltea.

Avem convingerea ca aceste reviste, cu o valoare stiintifica deosebita, reprezinta o metoda eficienta pentru educatia medicala continua a specialistilor din sistemul sanitar (atat medici, cat si farmacisti). Toate revistele sunt publicate sub egida unor Societati Medicale de prestigiu din Romania, fiind creditate cu cate 10 puncte EMC, indexate BDI si incadrate CNCSIS B+:  

Va rugam sa transmiteti aceste informatii catre medicii din Colegiul Dvs. Aceste reviste reprezintă o modalitate prin care medicii pot acumula puncte EMC, necesare practicii medicale, dar vin si în ajutorul doctoranzilor, cadrelor didactice, indrumatorilor si medicilor specialisti care doresc sa publice articole stiintifice.

Pentru abonare, ii rugam pe medici sa acceseze site-ul  https://abonamente.medica.ro sau direct Click aici, urmand procedura descrisa in fisierul atasat.

Pentru detalii, ii invitam pe medici sa acceseze  site-ul fiecarei reviste in parte, sau sa ne contacteze la numarul de telefon: 0742.155.511, sau pe adresa de e-mail: reviste@amaltea.ro.

Cu deosebita stima,
Claudiu Razvan STANESCU
Coordonator Proiect – Reviste Medicale
Mobil: 0742.155.511
E-mail: reviste@amaltea.ro

Alte ANUNTURI / INFORMARI