Noutăți

Applications for Physicians

August 18, 2022

https://ssima.eu/application-for-physicians/

SSIMA is an international event to bring people working in MedTech (assisting clinical experts with modern healthcare technology) up-to-date with world-class speakers (see the CVs on this page). A clear focus is on Robotics, Artificial Intelligence and Deep Learning.

  1. For researchers, PhD students and MSc students: a dedicated SSIMA:Tech track, with dedicated tutorial lectures, and much interaction with the speakers. This is an ideal opportunity to get up-to-date, get and exchange new ideas with colleagues and find new collaboration partners.
  2. For radiologists and other clinical experts: a dedicated SSIMA:Med track, with tutorial lectures on applications, critical performance issues and legal issues.

We expect around 150 participants, coming from all over the world. The week is informal. It is not a conference, but a school, with emphasis on deep understanding, and mixing the three target groups, as interdisciplinary is what gives new ideas. The setting in the charming old downtown of Oradea gives ample opportunities for lively discussions and brainstorms in the evenings.

SSIMA este un eveniment internațional pentru a aduce la curent persoanele care lucrează în domeniul MedTech (asistarea experților clinici cu tehnologia modernă de asistență medicală) cu vorbitori de talie mondială (a se vedea CV-urile de pe această pagină). Un accent clar este pus pe robotică, inteligență artificială și învățare profundă.

Pentru cercetători, doctoranzi și studenți la masterat: un track dedicat SSIMA:Tech, cu prelegeri tutoriale dedicate și multă interacțiune cu vorbitorii. Aceasta este o ocazie ideală de a vă pune la curent cu noutățile, de a obține și de a face schimb de idei noi cu colegii și de a găsi noi parteneri de colaborare.
Pentru radiologi și alți experți clinici: o secțiune dedicată SSIMA:Med, cu prelegeri tutoriale privind aplicațiile, problemele critice de performanță și aspectele juridice.
Ne așteptăm la aproximativ 150 de participanți, veniți din întreaga lume. Săptămâna este informală. Nu este o conferință, ci o școală, cu accent pe înțelegerea profundă și pe amestecul celor trei grupuri țintă, deoarece interdisciplinaritatea este cea care oferă idei noi. Cadrul din centrul vechi și fermecător al orașului Oradea oferă oportunități ample pentru discuții vii și brainstorming-uri în timpul serilor.

 

Alte ANUNTURI / INFORMARI