EMC

Prima Conferință Româno-Italiană de Medicină Fizică și Reabilitare

Septembrie 28, 2022

Stimate Coleg,

Avem plăcerea deosebită de a vă invita la Prima Conferință Româno-Italiană de Medicină Fizică și Reabilitare, organizată în perioada 21-22 octombrie 2022.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor de MFR, cât și colegilor din specialitățile Medicină de Familie, Ortopedie și traumatologie, Neurologie și Neurochirurgie interesați să afle mai multe despre ceea ce are de oferit Recuperarea modernă în managementul bolnavului postacut.

În prima zi, sesiunea de prezentări științifice se va desfășura la Hotelul President, în Băile Felix. Vor fi prezentate lucrări despre cercetările de ultimă oră, noile inovații, metodele clinice și educaționale în domeniul Recuperării Medicale.

La sfârșitul programului științific, vom prezenta Spitalul de Recuperare Auxologico President, cu demonstrații practice ale unor metode de recuperare neuro-motorie și cognitivă. Spitalul este născut dintr-un parteneriat Româno-Italian, al cărui viziune este practicarea MFR într-un mod riguros și științific.

În a doua zi sunt programate la Spitalul Auxologico President două workshop-uri practice având ca subiecte toxina botulinică în managementul spasticității, respectiv stimularea cerebrală non-invazivă.

Înscrierea este gratuită.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul: https://felixmedcenter.ro/1-st-romanian-italian-conferenceon-physical-and-rehabilitation-medicine/

Contact: evenimente@felixmedcenter.ro

Alte ANUNTURI / INFORMARI