Condiții de Utilizare

Obiectul și Acceptarea condițiilor

Aceste Condiții de Utilizare guvernează accesul si utilizarea website-ului cmbihor.ro operat de Colegiul Medicilor Bihor, inclusiv conținutul pus la dispoziție prin intermediul acestui website. Orice persoană care accesează website-ul acceptă prezentele Condiții de Utilizare în vigoare în momentul vizitei dumneavoastră pe acest website și acceptă să respecte aceste Condiții de Utilizare.

Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați website-ul cmbihor.ro.

Accesul la Website este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica conținutul pe care îl furnizăm pe website fără notificare. Periodic, putem restricționa accesul la anumite părți ale website-ului sau la întregul website.
Nu avem nicio obligație de a pune la dispoziție website-ul și nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acesta nu este disponibil, în totalitate sau parțial, în orice moment sau pentru orice perioadă.

Utilizarea website-ului

Utilizarea website-ului cmbihor.ro de către dumneavoastră se face numai pe răspunderea dumneavoastră exclusivă.
Sunteți responsabil de toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la website. De asemenea, aveți răspunderea de a vă asigura că toate persoanele care accesează website-ul prin conexiunea dumneavoastră la internet cunosc aceste Condiții de Utilizare și că respectă aceste condiții.
Dacă alegeți sau dacă vi se pune la dispoziție un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații drept confidențiale și nu trebuie să fie divulgate nimănui.
Avem dreptul să dezactivăm în orice moment orice cod de identificare a utilizatorului sau orice parolă, indiferent dacă acestea au fost alese de dumneavoastră sau alocate de noi, dacă, în opinia noastră, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor Condiții de Utilizare.
Prin accesarea website-ului, sunteți de acord că nu veți realiza nicio acțiune care ar putea dăuna imaginii, intereselor sau drepturilor noastre sau care ar putea dăuna website-ului, care l-ar face inutilizabil sau care l-ar supraîncărca, sau care ar putea împiedica în orice mod utilizarea normală a website-ului de către alți vizitatori.
Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru detectarea existenței virușilor. Măsurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt în totalitate fiabile, prin urmare, nu putem garanta neexistența unor viruși sau a oricăror alte elemente care ar putea cauza modificări ale sistemelor dumneavoastră informatice (hardware și software) sau ale datelor și fișierelor conținute în sistemele dumneavoastră.

Conținutul website-lui

Nu vom avea nici o obligație de a verifica exactitatea conținutului website-ului și nu garantăm exactitatea datelor, utilitatea sau relevanța conținutului website-ului și/sau că acest conținut este actualizat. Excludem în mod expres orice răspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la conținutul si functionarea website-ului.
Colegiul Medicilor Bihor exclude în mod expres orice fel de răspundere pentru deciziile luate de dumneavoastră pe baza conținutului website-lui.

Legaturi (link-uri) si utilizarea acestora

Pe website pot fi indicate link-uri către alte website-uri. Nu am revizuit toate website-urile la care apar link-uri pe website și nu suntem responsabili pentru conținutul sau exactitatea oricăror pagini din afara website-ului. Urmărirea oricărui link către orice altă pagină din afara website-ului o faceți pe propriul dumneavoastră risc.
Orice link la website-ul nostru de pe un alt website necesită autorizația noastră prealabilă scrisă.

Drepturi de proprietate intelectuală

Trebuie să respectați în permanență toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la website și la conținutul acestuia, fie că acestea sunt deținute de noi sau de terți. Nu trebuie să obțineți sau să încercați să obțineți sau să utilizați nicio parte a conținutului website-ului prin alte mijloace sau proceduri decât cele care v-au fost puse la dispoziție de website.

Informații cu caracter personal

Colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal se supun Politicii noastre de Confidențialitate, care face parte din prezentele Condiții de Utilizare și care este disponibilă aici.

Garanții. Limitarea răspunderii

Nu garantăm și nu declarăm faptul că website-ul și conținutul acestuia este exact, complet, lipsit de erori.

Utilizarea website-ului este pe riscul dumneavoastră și toate elementele de pe website vă sunt puse la dispoziție CA ATARE ȘI ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE, fără niciun fel de garanție expresă sau implicită.

Modificări

Aceste Condiții de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de către dumneavoastră a acestui website este supusă Condițiilor de Utilizare actuale la data utilizării website-ului. Verificați în mod regulat aceste Condiții de Utilizare pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea.

Contact

Întrebările, comentariile și cererile referitoare la prezentele Condiții de Utilizare sunt binevenite și le puteți adresa către colmedbh@gmail.com sau compliance@cmbihor.ro.